tiistai 11. joulukuuta 2012

REMONTIN AIKAINEN ASUMINEN - LIVING DURING RENOVATION

Kuten olette lukeneet niin me olemme asuneet Villa Brantenissa koko remontin/laajennuksen ajan. No alakerrassa ei ole remonttia menossa mutta tilanpuute on melkoinen vaikka neliöitä riittää. Syy on siinä että kuten aikaisemmasta esittelykierroksesta ehkä muistatte, huoneita alakerrassa on vain keittiö, olohuone ja pienen pieni makuhuone + kylppäri ja kuisti. No me olemme siis 4-henkinen perhe joka kasvaa joka toinen viikonloppu 5-henkiseksi + että säännöllisesti täällä on myös 1-3 lisävierasta joille on keksittävä joku kolo missä nukkua.
 
Tämä on johtanut siihen tilanteeseen että meillä on tavaraa tavaran päällä ja nukkumapaikkoja vakioasukkaille on joka huoneessa. Sisustaja minäni kärsii ja kärvistelee mutta niin me kyllä kaikki teemme. Odotamme suurella innolla että yläkerran makuhuoneet valmistuvat edes sen verran että sinne voisi edes joku muuttaa.
 
Tässä teille karmeaa katsottavaa! Pahoitteluni hämäristä kuvista, valaistus on heikko eikä illalla luonnonvalokaan auta enkä tykkää kuvata salamalla.
 
Yhdistelmä olohuone-makuhuone-vaatehuone

ja olohuone toiselta puolelta (sohva on toisella seinällä, sitä en kuvannut)
No nyt meni taas hermot... taas lakkasi tuo kuvan suurennus ja kuvatekstin lisäys toimimasta..... 


keittiö jossa kuvaushetkellä pojan sämpylän teko kesken

 
keittiön puuhella ja ympäristö, etualalla näkyy vanha radio/levysoitin kaappi

 
ruokailutila ja sen takana oleva nukkumatila

 
keittiö pienen makuhuoneen edestä, kasoittain tavaraa

 
edellisen kuvan vasemmalla puolella oleva vitriini, yksi harvoja suurinpiirtein järjestyksessä pysyviä kohtia tässä huushollissa
 
Eli tällainen sekametelisoppa meillä on remontin takia. Mutta kärsivällisyyttä kaikkille (minulle varsinkin), kyllä tilanne helpottuu yläkerran laajennuksen valmistuessa.
 
*****
 
A big mess in our house! Alot of stuff piled up on the other. People sleeping here and there... Patience everyone (especially me)! I'm the one who's in agany with this mess.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti