tiistai 24. tammikuuta 2012

Villa Branten esittäytyy ensi kertaa

Päätin nyt sitten vaihtaa suomenkieleen tässä blogissa... Mutta nyt itse asiaan eli Villa Branten.Kuvan laatu on jostain syystä nyt vähän heikonpuoleinen, toivottavasti kestätte sen.

*******
  Eli Villa Branten on talo jonka ostimme elokuussa 2011. Villa Branten sai nimensä tontin mukaan jolla talo sijaitsee. Tässä kuvassa talo on siinä kunnossa kun sen ostimme, eli osin korjattu ja joiltain osin vielä pitää korjailla.


Etupihan puolelta kuvattuna
Nyt asustelemme siis talon alakerrassa vähän ahtaasti. Pojat jakaa sellaisen postimerkin kokoisen huoneen johon mahtuu juuri ja juuri sängyt ja lipastot eikä juuri muuta. Keittiö on onneksi suuri mutta sekin toimii osaltaan erilaisten huonekalujen ja tavaroiden väliaikaisena varastointitilana. Näin myös olohuoneessa, siellä on sohvat ym olkkari tavarat mutta sen lisäksi siellä on meidän parivuoteemme sekä niitä muita tavaroita ja huonekaluja jotka eivät nyt muualle mahdu.

Tuo takapihan puoleinen kuistikin on tupaten täynnä tavaraa tällä hetkellä. Ai miksikö joka nurkka tursuaa ja asutaan ahtaasti? Minäpä kerron...

Takapihan puolelta kuvattuna
Tarkoituksena on siis rakentaa yläkerran kylmä ullakkotila meille makuhuoneiksi. Mutta ensin tuo katto meni remonttiin. Kerron siitä enemmän toisella kertaa. Myös talon päädystä pitää uusia ulkovuoraus.

Tässä ensimmäiset tiedot Villa Brantenista. Palaan pian asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti